Események

<< Vissza


Ha nincs off road autód, de szeretnéd kipróbálni belülrõl a babodi feelinget, most belekóstolhatsz a kalandba. Terepjáróval tesztelheted a siratófalakat és a dagonyát.

Vár a Tavaszi-Zsongás Terepfesztivál!
2009. március 21 Somogybabod.

Nem kell terepjáróval rendelkezned az autót mi adjuk!

A rendezvényen elmondhatod ötleteidet, észrevételeidet és tapasztalataidat. Megismerheted a rendezõ csapatot. Együtt vezethetsz terepjárós sztárokkal.
A rendezvény részvételi díja 15 000Ft,
Minden résztvevõ háromnapos tiszteletjegyet kap a 24. Nemzetközi Terepjáró Fesztiválra.

Jelentkezni E-mail-ben lehet az alábbi címen: info@somogybabod.com. Nevezési határidõ 2009 február 28.

Nem feledkezünk el a terepjáró tulajdonosokról sem. Ha van autód és szeretnél egy nagyot terepezni várunk Téged is. Részletes információ kérhetõ a turaklub@4x4tuning.hu címen.

A Tavaszi-Zsongás Terepfesztivál programja:

2009 március 21 szombat:

08.00-09.30 érkezés, regisztráció reggeli
09.30-10.00 eligazítás, csapatok kialakítása
10.00-14.00 off road programok
14.00-15.00 ebéd
15.00-17.30 off road programok
17.30-18.00 eredményhirdetés

Versenyszámok:

Off Road Triál:

Megtanulhatod a terepvezetés alapjait és az off road versenyzési technikákat. A kijelölt pályán, épített versenyautókkal, a triál szabályai alapján, versenykörülmények közt autózhatsz megmutathatod mit tudsz a volán mögött.

Off Road Trophy:

Extrém körülmények közt, "élesben" találkozhattok a terepezéssel, profi pilóták mellett ülve itiner és GPS készülék segítségével tájékozódva kell felkeresni az ellenõrzési pontokat, no és persze a célt. A terepjárókban ülõ sofõrök az útirány megválasztásában feltétel nélkül elfogadják a személyzet minden utasítását.
Az útvonal áthalad a nemzetközi trophy nyomvonalán, látványos terepakadályokat érintve.


Életmentõ kiképzés, Extrém kalandpark:

A program alapja az Amerikai Egyesült Államok tûzoltóinak kiképzési rendszere, mely során a résztvevõk a legváratlanabb helyzetekre készülnek fel. A szokatlan szituációkban mesterséges stressz helyzetet idéz elõ a kiképzõ, olyan körülményeket teremtve, melyekkel a hétköznapokban nem találkozhatunk.

Kihívást jelent a szélsõséges körülmény, az ismeretlen feladat és a komfortzóna megszûnése. A gyakorlatok során mindenki csak magában és a társában bízhatnak, egymásra vannak utalva. A gyakorlatok zöméhez elszántság és bátorság szükséges, de természetesen a feladatok szelídítve vannak és a vidámság oldja az ijedtséget.

Programelemek:

Magaskötélpályák
Mentési technikák
Elsõsegély nyújtási gyakorlat és eszközök használata
Tûzoltás
Lövészet

További infó: www.somogybabod.com