Események

<< Vissza


A Suzuki4x4.hu 2013. évi (első?) találkozójának tervezett időpontja hagyományteremtő szándékkal a Samurai-nap (04.13).
Jelen állás szerint egy napos, utcai autókkal is teljesíthető túrára készülünk, természetesen érintve olyan helyeket, ahol a komolyabb terepre felkészített autóval érkezők is tartalmasan tölthetik el az időt.
Helyszín

A túra útvonala Keleti-Bakony azon részeit érintené, amelyek autóval szabadon megközelíthetőek normális úton sorompó, behajtani tilos tábla vagy természetvédelmi terület érintése nélkül.
Ízelítőül a térképen a terület néhány érdekesebb helye és tájékozódási pontja is megtalálható (a zöld vonal nem a túra útvonala, csak a Palotai-Bakonynak hívott terület határait jelzi).


Palotai-Bakony nagyobb térképen való megjelenítése

A találkozási pont Várpalotától északra lesz, részletek később.
Találkozás 9 órától, a találkozási ponton játszási lehetőséggel.
Eligazítás 10 órakor, kérjük, hogy legkésőbb ekkorra mindenki érkezzen meg. Indulás eligazítás után.
Kb. 12-13 órakor ebédszünet, sütögetési lehetőséggel (kaját mindenki hozzon).
A túra kb. 17 óra körül ér véget (természetesen igény szerint lehet majd rövidebbre vagy hosszabbra venni) Várpalotától keletre.

Részvételi feltételek

A túra részvételi díja maximum 2.000 Ft/autó, melyet kizárólag a valóban felmerült költségek fedezésére fordítunk, és összege a megjelentek számától függően kevesebb is lehet.
Az előzetes jelentkezéseket is figyelembe véve, jellege miatt a rendezvényen max. 20 autó vehet részt, kizárólag előzetes regisztráció után. Akik jelezték szállás iránti igényüket, annak megpróbáljuk a legolcsóbb és legjobb megoldást megtalálni, erről részletek hamarosan a fórumban.

A rendezvényen kizárólag az vehet részt, aki vállalja, hogy képes kulturáltan autózni (kizárólag az utakon halad, a természetet tiszteletben tartja és nem rongálja, szemetet nem hagy maga után, ittasan nem ül volánhoz stb).
Az általa okozott károkért a felelősséget mindenki maga vállalja, és a résztvevőknek okozott esetleges károkért a szervezők semmilyen felelősséget nem tudnak vállalni.
Ennek biztosítására a részvétel kötelező feltétele az alábbi regisztrációs lap kitöltése, a helyszínen pedig ennek az aláírással való megerősítése. Aki ezt nem kívánja vállalni, ne jelentkezzen!

A férőhelyek száma betelt!
Amennyiben valaki lemondja, lesz lehetőség további jelentkezésre, érdeklődj!


Beérkezett jelentkezésekTovábbi információ

info@suzuki4x4.hu
+36209864010